Opštinu Blace danas posetio državni sekretar Dragan Stevanović

U kulturnom centru ,,Drainac” u Blacu održan je sastanak na kom su pored državnog sekretara ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Dragana Stevanovića i rukovodstva opštine Blace prisustvovali privrednici i predstavnici mesnih zajednica.

11

 U obraćanju prisutnima Stevanović je izmedu ostalog naglasio da je veoma važna podrška koju će imati i opština Blace u okviru pomoći za jug Srbije koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić, i da opštine moraju imati spremne projekte koje će kandidovati.

22

 Na sastanku su svi prisutni imali mogućnost da daju svoje predloge i ukažu na probleme sa kojima se susreću. Bilo je raznih inicijativa, najviše su iskazane potrebe za novim investitorima, izgradnja opštinskih puteva, sanacija postrojenja za pijaću vodu, kao i sagledavanje mogućnosti da opština Blace što skorije dobije priključak na gasovod.

 Posle iscrpne diskusije na samom kraju sastanka državni sekretar Stevanović porucio je prisutnima da će opština Blace imati punu podršku za rešavanje svih gorućih problema, pohvalio rad lokalne samouprave i najavio ponovno vidjenje i posetu opštini Blace.