Počinje drugi deo prvenstva Prve futsal Lige Srbije: KMF Jastrebac Blace u ponedeljak dočekuje KMF Novi Pazar

Još tačno četiri dana je ostalo do početka utakmice drugog dela prvenstva prve futsal Lige Srbije.

U ponedeljak 11.februara od 19 časova u sportskoj hali “ Čika Duško Jovanović” u Blacu klub malog fudbala Jastrebac Blace dočekuje ekipu KMF Novi Pazar. Ovo je prvo kolo drugog dela prvenstva

Podsećamo, blački prvoligaš polusezonu završio je na 7.mestu na tabeli. U nastavak prvenstva KMF Jastrebac ulazi sa novim trenerom i nekoliko novih igrača.

22050026_1971760959774225_4624470612315218753_n

-Klub je u toku prelaznog roka sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Markom Gavrilovićem koji zbog obaveza u reprezentaciji nije fizički mogao da ostane, Marku želimo puno sreće u nastavku karijere, klub je napustio i igrač Lazović Rajko kome želimo isto puno sreće u daljoj karijeri. Što se pojačanja tiče u klub su došla tri igrača i trener. Kada je reč o treneru, uprava kluba je dovela Veljka Spasojevića koji je duži niz godina kao igrač i trener prisutan u najvišem rangu ovog sporta, čovek koji je vodio nekoliko prvoligaških ekipa, među kojima su Smederevo, Novi Pazar… Što se igrača tiče, u klub se vratio Ivan Vuletić koji je proveo polusezonu u beogradskom FON-u. Da se svojom igrom nametne dobio je priliku i Aleksandar Milenković (popularni “Musa”) iz Prokuplja koji je isto već bio igrač Jastrebca. Nesumnjivo da nas čeka uzbudljiv nastavak prvenstva!-poručuju iz KMF Jastrebac Blace.