Prokuplje:Publika oduševljena evergrin koncertom

  • evergrin p

 

Veče evergrin muzike, koje prokupački Dom kulture tradicionalno organizuje punih deset godina i sinoć je opravdao očekivanja i pozorišnu salu ove ustanove kulture ispunio do poslednjeg mesta.
-Jedanaesto po redu veče evergrin muzike počelo je nastupom Dečijeg hora Doma kulture „Sanjalice“, da bi se nakon njega smenjivali solisti koji su pevali najpoznatije evergrin pesme. Očekivali smo dobru posećenost i tako je i bilo. Ovo je jedan od najposećenijih programa naše kuće, kojim se veoma ponosimo, rekla je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.
Publika je bila oduševljena nastupima izvođača što je pokazivala brojnim aplauzima, kojima ih je nagrađivala.
-Ovde se i zapeva. Ovaj program toliko ispuni lepim raspoloženjem sve nas u publici, da nas to drži i sutradan. Pozdravljamo organizatore i poručujemo im da ovakve programske sadržaje imaju bar dvaput godišnje, na početku i kraju godine, istakli su zadovoljni Prokupčani.
Brojne hitove, među kojima su bili i „Kuće pored mora“, „Zbog jedne divne crne žene“, „Jedan čovek i jedna žena“, „Ave Marija“, „Lejla“ , pevali su Strašimir Đokić, Marjan Gračanin, Ivan Stojanović, Nenad Veličković, Milena Kostić, Dijana Bojović, Nikola Petrović, Ljubomir Veličković, Teodora Stanojević, Nadežda Teoharević i Valentina Sekulić.
Među brojnom publikom, koja je imala samo reči hvale za organizatore i izvođače, bila je i većnica za kulturu Opštine Prokuplje Milica Erić.