Srednja škola – Blace obeležila Dan škole i 56. godina postojanja

Svečanom akademijom koju su pripremili učenici i profesori srednja škola- Blace obeležila je 31.maj, Dan škole i 56. godina postojanja.

DSCN1092

Nakon prigodnog programa prisutnima kojih je bilo u velikom broju obratio se direktor Srednje škole – Blace, Goran Jozić koji je svima poželeo dobrodošlicu. Prilikom svog obraćanja direktor srednje škole – Blace, istakao je podatak vredan pažnje a to je da se svake godine učenici Srednje škole Blace sa svojim profesorima sa takmičenja vraćaju sa zapaženim rezultatima. Od pre par godina škola je započela tradiciju nagrađivanja najboljih a ta tradicija nastavljena je i  ove godine.

DSCN1110

Velikom broju učenika koji su postigli jedno od prva tri mesta na okružnim i republičkim takmičenjima uručene su nagrade a nagrađeni su i njihovi profesori.

DSCN1103

Milun Pavlović državni prvak iz istorije sa direktorom srednje škole Blace Goranom Jozićem i predsednikom opštine Blace Zoranom Jozićem

Predsednik opštine Blace Zoran Jozić nagradu je uručio Milunu Pavloviću državnom prvaku iz istorije. Milun je od lokalne samouprave dobio gratis putovanje na ekskurziju u Italiju planiranu za jesen ove godine.

DSCN1094

U svom obraćanju prisutnima predsednik opštine Blace, Zoran Jozić istakao je da je postizanje dobrih rezultata učenika srednje škole – Blace postala tradicija a učenici ove škole  vrhunske rezultate ostvaruju i odlaskom na fakultete.

DSCN1093

Proslavi povodom Dana Srednje škole – Blace prisustvovao je veliki broj gostiju, predstavnika lokalne samouprave, direktora javnih preduzeća, privrednika…

DSCN1087