STTC Blace primer dobrog rada javne Ustanove

Sportsko turističko – trgovinskom centru Blace u proteklom periodu za uspšen rad na promociji turističkih potencijala opštine Blace i uspešnoj organizaciji brojnih manifestacija, do sada je uručeno mnoštvo priznanja, zahvalnica i nagrada. Potvrdu uspešnog rada  pokazali su kao dobri organizatori i na nedavno održanoj konferenciji Saveta skupština gradova i opština jugoistočne Srbije održane u Blacu.

Danas je na adresu ove Ustanove stigao i dopis sa izrazom zahvalnosti od strane predsednika SO Blace, Zlatka Dimitrijevića:

Zlatko Dimitrijevic predsednik SO Blace

-Savršena organizacija konferencije i koordinacija sa drugom manifestacijom u okviru istog objekta dokazala je Vaše izvanredne sposobnosti i požrtvovanost Vaših saradnica koje toplo preporučujem da nagradite na neki način. Suvišno je reći da je STTC Blace postaje primer rada javne ustanove, stoji između ostalog u poslatom izrazu zahvalnosti STTC Blace, koje je preduzete obaveze na organizaciji dva u isto vreme organizovana događaja, izložbi rukotvorina i konferenciji Saveta skupština gradova i opština jugoistočne Srbije, ispunio na vrhunski način.

Zvonimir Todorovic direktor STTC Blace -V.D direktor STTC Blace, Zvonimir Todorović, ističe da je ovo za njega lično i ustanovu na čijem je čelu, jedna od najdražih potvrda o uspešnom radu STTC Blace, i ujedno veliki podsticaj da u daljem radu budu još bolji.

-Pored svih nagrada i priznanja i pohvala za ono što je urađeno na promociji Blaca na brojnim sajmovima i manifestacijama, odličnih ocena koje smo dobili za organizaciju Dana šljiva, prve nagrade u Leskovcu za najbolji upotrebni predmet, ovo je još jedna potvrda o našem angažovanju. Zahvaljujemo se predsedniku SO Blace, Zlatku Dimitrijeviću što je prepoznao naš trud i rad, rekao je povodom dopisa koji je na adresu STTC Blace stigao od strane predsednika SO Blace, Zlatka Dimitrijevića.