U Blacu održana Okružna smotra recitatora

U kulturnom centru “Drainac” u Blacu danas je održana 52.Okružna smotra recitatora.

video:

Na smotri su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola sve četiri opštine Topličkog okruga a Blace je bilo domaćin.

bscap0003

Program je vodio glumac Srđan Živković Siđa, a žiri u sastavu:Mirjana Bojanić Ćirković, docent doktor na filozofskom fakultetu u Nišu na departmanu za Srbistiku, Tijana Petrović, diplomirani glumac i Slavica Pavličević, profesor razredne nastave i direktorNarodne biblioteke”RakaDrainac” u Blacu, odlučio je da toplicu na republičkom takmičenju predstavljaju : Aleksandar Vukićević – najmlađi uzrast, Veljko Rajović – srednji uzrast i Natalija Pavličević – najstariji uzrast.

Najmlađi uzrast:

bscap0004

Aleksandar Vukićević- 1.mesto, Kaja Petrović – 2.mesto,Vera Bulajić – 3.mesto.

Srednji uzrast:

bscap0005

Veljko Rajović – 1.mesto,Sofija Đorđević – 2.mesto, Jasna Burgić – 2.mesto, Iva Vukoičić – 3.mesto,Emilija Radosavljević- 3.mesto.

Najstariji uzrast:

bscap0000

Natalija Pavličević – 1.mesto,Snežana Radoičić-2.mesto i Petra Radivojević– 3.mesto.

 Žiri je bio jedinstven u izboru učenika koji će ići na dalje takmičenje i predstavljati Toplicu na Republičkom takmičenju .

U mlađem uzrastu bilo je 15 takmičara, u srednjem 16 i u najstarijem 9, saznajemo od žirija koji je svim pobednicima poželeo da ostvare pobede na republičkom takmičenju.

Natalija Pavličević koja se takmičila u najstarijem uzrastu recitovala je svoju pesmu i jedini je učesnik koji je ostvario maksimalnih 30 poena.