U Prokuplju izabrani najbolji u sportu u 2018. Godini

  • Poster

Komisija za izbor najboljih u sportu Sportskog Saveza Prokuplja izabrala je najbolje po kategorijama za ovu godinu.
Prema mišljenju komisije najbolja u kategoriji pionirki je Natalija Pavlović iz Streljačkog kluba Topličanin 1887 dok je kod pionira nagrada otišla u ruke vanserijskog gimnastičkog talenta i prvaka Srbije Uroša Grujića.
U konkurenciji kadetkinja laskavo priznanje pripalo je Anđeli Popović iz Ženskog odbojkaškog kluba Topličanin, a komisija je u konkurenciji kadeta nagradu dodelila Lazaru Mladenoviću iz Rukometnog kluba Topličanin.
Kod juniorki za najbolju je proglašena Anđela Milovanović članica ženskog rukometnog kluba Topličanin dok je juniorski prvak Srbije u boksu u poluteškoj kategoriji Mateja Jović izabran za najboljeg juniora.
Najbolja sportistkinja Prokuplja za ovu godinu je Jovana Jovanović iz ženskog rukometnog kluba Topličanin a za najuspešnijeg sportistu izabran je Luka Paunović član OFK Topličanin.
Najuspešniji trener u 2018. Godini je Ivan Petrović iz ženskog rukometnog kluba Topličanin dok je za najuspešniji sportski kolektiv proglašen Stonoteniski klub Topličanin.
Nagradu za životno delo u oblasti sporta otišla je u ruke Vuleta Vukovića predsednika Košarkaškog kluba Prokuplje.
Sportistima će nagrade biti svečano uručene Sportskoj večeri u petak 21. decembra 2018, koja se organizuje u restoranu „Olimpik“.