Zvanična delegacija Opštine Istočno Novo Sarajevo na prijemu kod predsednika Opštine Blace Ivana Burgića

Zvanična delegacije Opštine Istočno Novo Sarajevo koja je povodom 21.privredno-turističke manifestacije Dani šljive u poseti Blacu danas je bila na prijemu kod predsednika Opštine Blace Ivana Burgića.Prijemu su prisustvovale i pomoćnica predsednika Opštine BlaceSuzana Veljović i načelnica Opštinske Uprave Jasmina Lapčević.

20230819_111040

Oni su ovom prilikom najavili nastavak već uspešne saradnje i postizanje nekih novih dogovora u vidu razmene putovanja za decu, pa će tako deca iz Blaca imati priliku da posete Opštinu Istočno Novo Sarajevo.

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić izrazio je veliko zadovoljstvo povodom današnje posete delegacije iz Istočnog Novog

Sarajeva naglasivši da današnja poseta ima za cilj i postizanje određenih dogovora povodom buduće saradnje koja se pre svega odnosi na najmlađe sugrađane Blaca koji će imati priliku da posete Istočno Sarajevo.

20230819_110629

Milan Mamunaga podpredsednik SO Opštine Istočno Novo Sarajevo izjavio je:

 

-Danas smo u poseti Opštini Blace povodom 21.privredno-turističke manifestacije Dani šljive i veoma nam je drago što ste nas pozvali da zajedno sa Vama ispratimo sve vaše aktivnosti u okviru manifestacije i nadamo se dobroj budućoj saradnji i da će te i vi dolaziti kod nas.

Vanja Kapor načelnik odeljenja za opštu Upravu Opštine  istočno Novo

Sarajevo ovom prilikom izrazila je uverenje da će se ova dugogodišnja uspešna saradnja nastaviti i u budućnosti.

bscap0327bscap0329

bscap0326