Elektromreža Srbije donirala putničko vozilo Domu zdravlja Blace

Vozni park Doma zdravlja Blace je od sada bogatiji za još jedno putničko vozilo .,,KIA CEED SW 1.4“ za potrebe Službi Kućne nege i lečenja i Polivalentne patronaže.

IMG-0608

 

Ovu vrednu donaciju dom zdravlja je dobio od Elektromreže Srbije, sa kojom  nastavlja trend dobre saradnje na zadovoljstvo svih, a posebno na zadovoljstvo zaposlenih i korisnika usluga doma zdravlja.

IMG-0609

Novo vozilo koje će poboljšati vozni park terenskih službi je sa radošću prihvaćeno, uz nadu da će onima kojima bude preko potrebno pružiti udobnost i kvalitetnu uslugu na putu do odredišta i brzog zbrinjavanja pacijenata.

IMG-0614

Zahvaljujući ovoj donaciji znatno će se poboljšati kvalitet usluge pacijentima, te olakšati proces rada medicinskog osoblja sa pacijentima na terenu.

IMG-0616

Svaka pomoć u ovim teškim vremenima je dobrodošla, a Elektromreža Srbije  je do sada pokazala veliku posvećenost i iskreno prijateljstvo prema građanima Opštine Blace donirajući treće po redu vozilo  i time  potvrdila da se pravi prijatelji poznaju u nevolji.

IMG-0618

Hvala menadžmentu Elektromreže Srbije što je prepoznao potrebe našeg doma zdravlja, odnosno potrebe građana opštine Blace, a posebna zahvalnost  Zoranu Kneževiću, našem sugrađaninu koji je inicirao i koordinirao dostavu ove donacije

Ova vredna donacija će nam biti podsticaj da uprkos svim nevoljama i dalje omogućavamo našim sugrađanima što kvalitetniju uslugu i što bolju zdravstvenu zaštitu, ističu u Domu zdravlja Blace.