Na Odseku Visoke poslovne škole Blace održana svečana dodela diploma i predstavljen savremeno- opremljeni amfiteatar

video:

 

Na Akademiji strukovnih studija Južna Srbija, Odsek Visoka poslovna škola Blace na dan Svetog Save u novoopremljenom savremenom amfiteatru održana je svečana dodela diploma svršenim studentima.

bscap0000

Ovu svečanost ulepšao je još jedan događaj a to je upravo,  predstavljanje savremenog amfiteatra koji je opremljen sredstvima dobijenim u igri – Uzmi račun i pobedi.

bscap0007

bscap0001

Podsetimo, najveći broj glasova građana (6702) dobio je projekat “Adaptacija i opremanje zgrade Akademije poslovnih studija Blace. Vrednost ovog projekta iznosila je 20 000 evra i ovim projektom renovirana je i sala i ostale učionice Akademije poslovnih studija Blace.

bscap0006

Prisutnima se najpre obratila prof. dr Snežana Mihajlov, rukovodilac Odseka Visoka poslovna škola Blace koja je ovom prilikom izrazila veliku zahvalnost, kako studentima tako i opštini Blace i građanima Blaca koji su svojim glasovima omogućili uspešnu realizaciju projekta, kao i preduzeću Metal Plast Blace i Graditeljima Juga Srbije.

bscap0011

-Kada ste pre tri godine upisivali ovu školu ukazali ste nam veliko poverenje. Hvala vam što ste razumeli i izdržali sve promene sa kojima ste se u protekle tri godine sretali, poručila je studentima, misleći na prelazak škole iz jedne beogradske u drugu Akademiju Južna Srbija, kao i prelazak na onlajn nastavu.

bscap0021

-Hvala vam što ste na inspirisali da smo samo u prošloj godini postigli mnogo toga, 5 akreditacija za pet studentskih novih programa, 5 specijalističkih i jedan master studijski program.Hvala vam što ste nas inspirisali da uredimo ovaj prostor na način koji dolikuje jednoj visoko- obrazovnoj instituciji, rekla je između ostalog u svom obraćanju prisutnima prof. dr Snežana Mihajlov, rukovodilac Odseka Visoka poslovna škola Blace.

bscap0012

Prisutnima se na današnjoj svečanosti obratio i predsednik Opštine Blace Ivan Burgić koji je najpre svršenim studentima čestitao diplome sa željom da u što skorije vreme dođu do posla  i svoje znanje pokažu na pravi način.

bscap0022

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić ovom prilikom je ukazao na podatak da je ovo prvi veći projekat koji je Opština Blace realizovala zajedno sa Odsekom Visoke poslovne škole Blace izrazivši uverenje da će u budućem periodu biti mnogo većih zajedničkih projekata.

bscap0018

Ispred Akademije Južna Srbija prisutne je pozdravila prof. dr Ivana Nešić, pomoćnik predsednika ove Akademije.

Ona je ovom prilikom čestitala studentima na uspešno završenim studijama i veliku zahvalnost uputila opštini Blace koja je glasala za projekat koji je omogućio studentima rad u uslovima kakve njihove akademske obaveze  zahtevaju i zaslužuju.

1

Prof. dr Snežana Mihajlov, rukovodilac Odseka Visoka poslovna škola Blace za uspešno realizovan projekat zahvalnice je uručila Opštini Blace, preduzeću Metal Plast Blace i graditeljima Juga Srbije. Usledila je i svečana dodela diploma svršenim studentima.

bscap0013bscap0015

bscap0009

bscap0002bscap0003bscap0004