Novi asfalt u sedam gradskih ulica

Opština Prokuplje raspisala je javnu nabavku za izbor izvođača radova za asfaltiranje sedam gradskih ulica. Za ovu namenu iz opštinskog budžeta izdvojeno je 45 miliona dinara. Pole dugžeg vremenskog perioda ulice koje se asfaltiraju imaju građevinsku dozvolu.
-Novi asfalt radi se u ulicama Pojatskoj, Moravskoj, Jevrejskoj, Mišarskoj, Mostarskoj Vidovdanskoj i Božurskoj. Ove aktivnosti usmerene pre svega ka rešavanja infrastrukturnih problema našeg grada , kako bi se poboljšao kvalitet života naših građana – kazao je član veća Opštine Prokuplje Milan Aranđelović I podvukao da ove ulice nikada do sada nisu bile asfaltirane.
On ističe i činjenicu da se posle dužeg vremena radi asvaltiranje ulica na osnovu građevinske dozvole, čemu je prethodilo izdavanje lokacijskih uslova, izrada projektne dokumentacije.
– Lokalna samouprava će insistirati i aktivno raditi da se sve saobraćajnice u gradu ozakone, i da se na taj način steknu uslovi za sanaciju, uređenje i asfaltiranje – naglasio je Aranđelović.