Održana promocija knjige Crveni krug – autora Slobodana Sekulića iz Blaca; autorov rad književni stručnjaci porede sa radom velikih književnika

U kultunrom centru Drainac u Blacu u prisustvu veikog broja posetilaca održana je promocija knjige – Crveni krug autora Slobodana Sekulića iz Blaca.

Vest ima video:

O knjizi su govorili Hadži Milan Čurović Kičavski, glumac Branko Babović, diplomirani psiholog Sandra Kostić i sam autor.

bscap0005

Promocija knjige – Crveni krug autora Slobodana Sekulića

Kritike o novom romanu Slobodana Sekulića i više su nego pozitivne a vrsni stručnjaci iz književnosti njegov rad porede sa radom velikih romanopisaca.

bscap0003

Hadži Milan Čurović Kičavski književni rad Slobodana Sekulića poredi sa velikim književnicima i Ćosićevim delima a puno pozitivnih utisaka nosi i sa promocije u Blacu koja zavređuje veliku pažnju.

bscap0004

Glumac Branko Babović takođe je imao mnogo pozitivnih utisaka o knjizi Slobodana Sekulića za koju veruje da će vrlo brzo doživeti još nekoliko izdanja.

bscap0007

Sam autor ističe da je iznenađen ovako pozitivnim kritikama koje je imao prilike da čuje i od strane stručne ekipe i od strane čitaoca a veoma je oduševljen i promocijom u Blacu koja je okupila veliki broj uglednih ličnosti.

bscap0008

Slobodan Sekulić rođen je u Blacu, poeziju i prozu objavljivao je u časopisu Tok a 2011. godine objavio je roman – 13 dana i jedna noć. Promociji romana – Crveni krug prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti iz Beograda, Toplice i ostalih krajeva Srbije.

bscap0000

DSCN9977

Prisutni su imali priliku da u kulturnom centru Drainac u Blacu kupe knjigu