Počinje sa radom Školica sporta

  • strumf

Od ponedeljka 12. septembra počinje sa radom Školica sporta „Štrumf“, namenjena devojčicama i dečacima uzrasta od 4 do 10 godina.
Kroz stručni rad profesora fizičkog vaspitanja, školica će raditi dva puta nedeljno po sat vremena, u sali za fiskulturu Srednje škole Blace. Polaznici će biti podeljeni u dve starosne kategorije a rad se zasniva na osnovnom programu koji podrazumeva osnove gimnastike, atletike, fudbala, košarke, rukometa, odbojke, tenisa itd. Aktivnosti će obuhvatiti elementarne igre, poligone za razvoj motoričkih sposobnost i vežbe korektivne gimnastike. Na taj način biće omogućeno da se deca upoznaju sa većim brojem sportskih disciplina, da se upute u pravilan razvoj, steknu zdrave navike i lakše prepoznaju svoje afinitete i predispozicije za kasnije bavljenje određenim sportom.Treneri Školice sporta „Štrumf“ su Milan Mrdelić, Valentina Cvetković Beki i Bratislav Negovanović, profesori fizičkog vaspitanja i sporta.
Za polazak u Školicu sporta neophodno je pripremiti čiste patike, šorc i majicu (odnosno, trenerku za hladnije vreme), označenu flašicu sa vodom i dobru volju. Prvi mesec škola radi besplatno a nakon toga mesečna članarina je 500 dinara.
Za prijave i dodatne informacije kontakt osoba je Marko Simić, mob.tel. 060/76 16 555.

strumf