Video : Karate klub „ Blace“ obeležio veliki jubilej – 25 godina uspeha

Karate klub „ Blace“ na svečani način, uz dodelu nagrada i priznanja svima onima koji su doprineli da se za ovaj sportski kolektiv na daleko čuje, obeležio je prvih 25.godina postojanja.

Vest ima video:

 

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, prijatelji kluba, takmičari, sportisti…

DSCN1849

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić primio je priznanje za Opštinu Blace

Za četvrt veka postojanja kroz karate klub „ Blace“ prošlo je preko 1000 takmičara koji su donosili medalje sa domaćih ali i međunarodnih takmičenja.

DSCN1818

Karate klub „ Blace“ osnovan je leta, 1993.godine, par godina nakon formiranja karate sekcije, pod vođstvom tada trenera Milivoja Zlatkovića, reprezentativnog takmičara i osvajača brojnih medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Prvi predsednik kluba bio je Goran Radonjić.

DSCN1851

Zoran Jozić i Goran Pešić

Na čelu sa trenerima Zoranom Jozićem i Goranom Pešićem koji su u to vreme bili i takmičari, klub počinje da ostvaruje značajne rezultate na republičkim, saveznim i međunarodnim prvesntvima. Za karate klub „ Blace“ čulo se u zemlji ali i van nje a rezultati i uspesi bili su sve veći. Veliki broj takmičara karate kluba „ Blace“ nastupao je i za reprezentaciju. Kroz klub je prošlo preko 1000 takmičara od kojih su neki kasnije postali i vrhunski takmičari i u drugim sportovima.

DSCN1829

Goran Pešić predsednik karate kluba ” Blace”

Prisutne je na početku svečanosti pozdravio predsednik karate kluba „ Blace“ Goran Pešić koji se zahvalio svima koji su prošli kroz klub i dali svoj pečat u proteklih 25.godina, i svima koji su doprineli da se za karate klub „ Blace“ na daleko čuje.

bscap0004

Zoran Jozić

Primajući priznanje za doprinos razvoju karatea i takmičarske rezultate Zoran Jozić, nosilac majstorskog zvanja – crni pojas III dan, u svom obraćanju osvrnuo se na teške početke kluba koji je danas postao klub sa brojnim trofejima sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Jozić se zahvalio svima koji su došli da daju podršku klubu čiji takmičari su postizali velike rezultate i koji na najbolji način prezentuje opštinu Blace.

Nagrade za ostvarene rezultate dobili su : Đinđić Anđela, Petrović Miljana, Vasić Vukašin, Ristić David, Kozić Vladimir, Mihajlo Dunjić.

DSCN1839

Takmičari koji su ostvarili odlične rezultate takmičeći se za karate klub „ Blace“: Sara Veljović, Luka Đorđević, Lazar Velimirović, Marko Ignjatović, Igor Filipović, MrdelIć Milan, Mirjana Simić, Anđela Sudimac, Saša Sekulić, Mihajlo Stevanović.

DSCN1844

Takmičari koji su postigli izuzetne rezultate

Takmičari koji su postigli izuzetne rezultate:

Radosavljević Slobodan, Radosavljević Dragoslav, Bakić Danijel, Paunović Milan, Živković Kristina, Stojković Jelena, Đorđević Marija, Jozić Stefan, Živković Bogdan, Pavlović Milan, Pešić Danilo, Pešić Natalija, Kričak Anđela, Đurić Slavica.

Uručena su priznanja i takmičarima: Ilić Ani, Urošević Matiji, Jovanović Tamari, Đokić Andrijani, Timotijević Milici, Kastratović Mihajlu.

Priznanje za doprinos razvoju karatea i takmičarske rezultate dodeljeno je Zoranu Joziću.

DSCN1817

Priznanja za pomoć i razvoj klubu uručena su Dražanu Cvjetkoviću, Aleksandru Obradoviću, Goranu Trajkoviću, Marjanu Markoviću, pojedincima i ustanovama : OD Mia, Gradimiru Kovačeviću, Kulturnom centru „ Drainac“ , Srednjoj školi Blace, TO Blace, osnovnoj školi Blace, Sportskom centru Blace, osnovnoj školi Stojan Novaković Blace, Domu za odrasle ometene u razvoju Trbunje, Jovici Đurkoviću.

DSCN1847

Goran Radonjić prvi predsednik kluba

Priznanja su uručena i Zoranu Stankoviću, Milivoju Zlatkoviću, Goranu Radonjiću, Opštini Blace.

Iza karate kluba „ Blace“ stoji 25.zlatnih godina, slede novi izazovi, pobede i medalje.

Svečanost je priređena u kulturnom centru „ Drainac“ u Blacu.

 

DSCN1831

DSCN1812DSCN1814DSCN1815DSCN1816